Värit ovat tällä hetkellä todella trendikkäitä. Mitä värikkäimmistä vaatteista on kyse, sen trendikkäämpiä ne yleensä ovat. Siksi myös vanhojen tansseihin voi ja kannattaa pukeutua perinteisten mustan ja vaaleiden värien sijaan rohkeasti raikkaisiin ja muodikkaisiin kirkkaisiin väreihin. Kylmässä talvessa kirkkaat värit piristävät mieltä ja ulkoasua. Kerromme tässä artikkelissa, mitkä ovat trendikkäimmät värit vanhojen tansseihin. Uskomme nimittäin, että eksoottisen väriset vanhojentanssimekot ovat tulleet jäädäkseen. Verkkokaupoissa värikkäät juhlamekot menevät kuin kuumille kiville ja JJ’s House etunenäsää on ottanut valikoimiinsa suuren määrän upean värisistä kankaista valmistettuja mekkoja. 

Fuksianpunainen on hyvä värivalinta naisellisista väreistä pitävälle itsevarmalle nuorelle, sillä fuksina värisessä mekossa kukaan ei todellakaan jää juhlien seinäruusuksi. Fuksianpunainen satiini näyttää upealta etenkin tummahiuksisen yllä, sillä fuksia vaatii kantajaltaan myös voimakkaita piirteitä, onhan väri todella voimakas. Fuksianpunainen näyttää myös hiukan salaperäiseltä väriltä, jota ei jokaisen yllä näe. 

Kirkkaan keltainen on monelle vanhojen tanssit jo läpikäyneelle tuttu väri, sillä vuosituhannen alussa se oli vanhojen päivän yksi hittiväri. Sen jälkeen kirkkaan keltaiset mekot ovat kuitenkin jääneet täysin unohduksiin. Uskomme kuitenkin, että tällä hetkellä todellisessa nousujohteessa oleva keltainen palaa vielä vanhojen tanssijoiden päälle. Etenkin keltainen tyllikankainen juhlamekko näyttää leikkisän nuorekkaalta ja sopii hyvin vanhojen päivään. 

Jadenvihreä on monen julkkiksen rakastama väri, mutta suomalaisten nuorten ylle se ei ole vielä löytänyt. Jadenvihreä sopia niin vaalealla kuin tummallekin nuorelle ja se sopii hyvin nuoren ylle. Jadenvihreä on naisellinen väri, joka on tällä hetkellä huippumuodikas. Jadenvihreässä mekossa kantajansa on kuin suoraan modernista prinsessasadusta. 

Terrakotanpunainen on tämän hetken yllätyksellisin muotiväri eikä suotta. Se korostaa päivettynyttä ihoa ja näyttää eksoottiselta. Terrakotanpunainen väri sopii etenkin kapeahelmaisempiin vanhojentanssimekkoihin ja hiukan minimalistisemmasta tyylistä pitävälle nuorelle. Tällä värillä voi yllättää yleisön ja tuoda ripauksen modernia eleganssia vanhojen tansseihin.

Laventeli on nuorten trenditietoisten rakastama väri, jota näkee tällä hetkellä niin vaatteissa, asusteissa kuin meikeissäkin. Nuoret naiset ympäri maailman eivät tunnu saavan tarpeekseen tästä väristä. Monen aikuisen päällä laventelin väriset mekot näyttävät hiukan hassuilta, mutta nuorta naista laventeli pukee upeasti. Perinteisten pastellivärien sijaan vanhojen tansseihin kannattakin pukeutua trendikkääseen laventelinliilaan. Väri näyttää hyvältä etenkin voimakkaamman värisiin asusteisiin ja meikkiin yhdistettynä, jotta ilmeestä ei tule liian hempeää. 

Neonvärit eivät heti tule mieleen vanhojen tansseihin sopivia värejä miettiessä, mutta jos tarkoituksena on kohahduttaa tai pukeutua todella persoonallisesti, ei mikään voita lähes vaarallisen näköisesti hohtavia neonvärejä. Tällä hetkellä muodikkaat neonvärit ovat löytäneet tiensä myös juhlapukeutumiseen, joten neonvärisen juhlamekon löytämisen ei pitäisi olla enää ylitsepääsemättömän vaikeaa. Kasarityyliä rakastava inspiroituu upeista neonpinkeistä ainakin meikissä, jos neonvärit muuten tuntuvat liian rohkealta valinnalta vanhojen tansseihin. 

Oliivinvihreä on etenkin etelä-eurooppalaisten rakastama väri, mutta suomalaisten yllä sitä ei etenkään juhlapukeutumisessa paljon näe. Rohkean naisellinen ja eksoottinen oliivinvihreä näyttää kuitenkin todella hyvältä etenkin näyttävälinjaisissa mekoissa, joissa huomio kiinnittyy kauniisiin yksityiskohtaisiin leikkauksiin. 

Ruuusukulta on nuorekkaan seksikäs metalliväri, josta moni nainen pitää enemmän kuin hopeasta tai kultaisesti. Ruusukultaiset asuteet täydentävät kauniin vanhojen päivän tyylin. Ruusukulta sopii mielestämme hopeaa ja kultaista paremmin useimpien värien kanssa. Monet halvatkin asuteet on värjätty näyttämään kohtuullisen laadukkaalta aidolta ruusukullalta. Mikä parasta, ruusukultaiset asusteet sopivat vanhojen päivän jälkeen arkikäyttöön myös hyvin. 

Nuoren kannattaa ehdottomasti pukeutua rohkeasti väriin, sillä se tekee vanhojen tansseihin pukeutumisesta entistä hauskempaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *